Atena - Geam termopan, tamplarie PVC & aluminiu, ferestre si usi,
Home Tamplarie Servicii Parteneri
Ferestre Velux Accesorii Informatii Contact
Concept
     Lumina naturala este unul dintre cei mai importanti factori care ajuta la dezvoltarea oricarei fiinte iar mediul inconjurator cu tot ce ne ofera el este esential pentru orice individ. Plecand de la aceste concepte Velux incearca de peste 60 de ani sa ofere posibilitatea de a ne imbunatati mediul ambiant.
     Create special pentru mansarda, ferestrele Velux au parte de o proiectare conceputa pentru a aduce acesteia o luminozitate deosebita, facand mansarda un spatiu primitor si placut.
Design
     La proiectarea ferestrelor Velux s-au avut in vedere tot timpul solutiile constructive diferite care sunt folosite de la un acoperis la altul, in acest fel reusindu-se gasirea unei solutii pentru ca ferestrele sa fie usor montabile pe orice tip de acoperis. Alti factori luati in considerare a fost si arhitectura si forma diferite ale mansardelor, astfel a fost dezvoltata o gama de ajuns de larga pentru a se putea gasi fereastra potrivita pentru fiecare.

Calitate
     Lemnul special selectat si tratat, executia foarte atenta si urmarirea incadrarii in toti parametrii tehnici necesari fac din fiecare fereastra Velux un produs deosebit.
     Pentru a putea oferi un produs absolut complet, Velux ofera si o gama larga de accesorii: plase de tantari, jaluzele de interior si exterior si nu in ultimul rand se poate opta si pentru operarea prin telecomanda cu actionare electrica a ferestrei. Toate aceste accesorii vin sa completeze nivelul calitativ al ferestrelor Velux si sunt disponibile optional.
© SC Atena SRL Giurgiu 2005
Concept si design NetDesign SRL
Home Tamplarie Servicii Parteneri Ferestre velux Accesorii Informatii Contact