Atena - Geam termopan, tamplarie PVC & aluminiu, ferestre si usi,
Home Tamplarie Servicii Parteneri
Ferestre Velux Accesorii Informatii Contact
Garantie extinsa
In acest moment Atena ofera garantie extinsa la sistemele de tamplarie PVC si feroneria aferenta.
   Din dorinta de a impune noi standarde in domeniu si pentru a arata incrderea pe care o avem in calitatea materiilor prime furnizate de partenerii nostri, compania Atena a decis sa ofere garantia integrala asigurata de catre producatori, la toate elementele de tamplarie. In urma acestui fapt clientii vor beneficia de urmatoarele termene de garantie:
- pentru ingalbenirea profilelor PVC si aluminiu 15 ani;
- pentru craparea profilelor PVC 15 ani;
- pentru feroneria aferenta tamplariei PVC si aluminiu 10 ani
Profilul PVC Eurodur 3S 2CT
Profilul PVC Eurodur 3S 2CT folosit de Atena se aliniaza viitoarelor norme europene in domeniu.    Beneficiind de o a treia camera formata din armatura perfect dimensionata, profilele PVC Eurodur 3S 2CT sunt caracterizate de un coeficient de transfer termic kR=1.6W/m2K, venind astfel in intampinarea viitoarei norme europene ce impune un coeficient kR=1.9W/m2K.
   Pe langa proprietatile termice deosebite ale sistemului Eurodur se adauga si posibilitatea folosirii aceleiasi armaturi la toate profilele de fereastra: rama, cercevea si montant, ceea ce duce la simplificarea sistemului de aprovizionare si gestionare a materialelor in cadrul procesului de productie.
© SC Atena SRL Giurgiu 2005
Concept si design NetDesign SRL
Home Tamplarie Servicii Parteneri Ferestre velux Accesorii Informatii Contact