Atena - Geam termopan, tamplarie PVC & aluminiu, ferestre si usi,
Home Tamplarie Servicii Parteneri
Ferestre Velux Accesorii Informatii Contact
Consultanta - Ofertare
     Inainte de achizionarea unui produs de la firma noastra puteti beneficia de consultanta in alegearea unei solutii. In urma stabilirii solutiilor care se potrivesc puteti primiti o oferta de pret pentru fiecare dintre ele, astfel puteti sa o alegeti pe cea care se inscrie in bugetul propus. Odata stabilite aceste coordonate, unul dintre specialistii nostrii se vor deplasa la locul lucrarii, pentru masuratorile necesare.
Transport - Montaj
     Pentru toate produsele noastre asiguram transport gratuit in localitatile in care avem reprezentante. In cazul in care comanda trebuie livrata in afara acestor localitati, plata transportului este negociabila in functie de valoarea comenzii. Montajul este asigurat de catre specialistii nostrii si se face gratuit indiferent de valoarea comenzii. La montarea tamplariei se asigura si indepartarea celei vechi.
Livrare - Plati
      Orice comanda ferma trebuie insotita de plata unui avans de minim 30% din valoarea lucrarii. Dupa ce a fost platit avansul produsele sunt livrate in 3 - 4 zile lucratoare. Aceasta perioada este depasita in cazul lucrarilor foarte mari, sau la care sunt necesare materiale ori prelucrari speciale ale acestora
© SC Atena SRL Giurgiu 2005
Concept si design NetDesign SRL
Home Tamplarie Servicii Parteneri Ferestre velux Accesorii Informatii Contact