Atena - Geam termopan, tamplarie PVC & aluminiu, ferestre si usi,
Home Tamplarie Servicii Parteneri
Ferestre Velux Accesorii Informatii Contact
Confort si calitate
          Primul atribut al tamplariei aluminiu si PVC cu geam termopan, este fara indoiala confortul. Fata de o tamplarie clasica de lemn creste confortul termic cu peste 30%, scade nivelul de zgomot cu peste 40%, are o intretinere mult mai usoara si etanseitate durabila.
          Toata gama de tamplarie PVC si aluminiu produsa de catre Atena beneficiaza de un proces de productie bine controlat bazat pe cele mai noi tehnologii din domeniu, precum si pe o echipa de specialisti foarte pregatiti. Materiile prime folosite sunt de cea mai inalta calitate, peste 80% dintre acestea provenind din import.
Profile
    Avand proprietati termice deosebite si durata medie de viata de peste 30 de ani tamplaria bazata pe profile PVC si aluminiu si geam termopan asigura un TCO (cost total de detinere) sensibil mai mic in comparatie cu alte solutii. Firma noastra executa tamplarie PVC cu profile Kömmerling si tamplarie aluminiu cu profile Balkan. Tamplaria se executa cu feronerie marcile G.U., Roto si Siegenia ce asigura o fiabilitate mare si usurinta in folosire si intretinere.


     Pentru fiecare dintre profile paleta coloristica contine peste 10 culori exprimate in coduri RAL, astfel ele se vor potrivi oricarui tip de interior sau exterior.

© SC Atena SRL Giurgiu 2005
Concept si design NetDesign SRL
Home Tamplarie Servicii Parteneri Ferestre velux Accesorii Informatii Contact