Atena - Geam termopan, tamplarie PVC & aluminiu, ferestre si usi,
Home Tamplarie Servicii Parteneri
Ferestre Velux Accesorii Informatii Contact


     Profilele sunt cele mai importante in producerea tamplariei, din aceasta cauza Atena a ales doi furnizori foarte importanti al caror principal obiectiv este calitatea.
Kommerling este parte componenta a grupului HT Troplast AG din Germania, unul dintre cei mai mari producatori de PVC si produse din PVC din Europa.
Balkan este un producator grec de traditie, axat pe productia de aluminiu in general, dar cu o componenta puternica de productie a profilelor de aluminiu si utilajele necesare prelucrarii acestora     Pentru a dispune de intreaga gama de feronerie si accesorii pentru tamplarie Atena a ales trei producatori germani de renume, companii importante in domeniu: G-U, Siegenia si Roto. Cu ajutorul acestora va poate oferi o paleta foarte larga de solutii pentru tamplaria achizitionata de dumneavoastra.

     Velux este producatorul si furnizorul ferestrelor de mansarda Velux. Producator danez, cu o istorie de peste 60 de ani, Velux se regaseste la ora actuala in peste 70 de tari din lume. Acesta ofera solutii complete in domeniul ferestrelor de mansarda, fiecare fereastra poate fi insotita de un set complet de accesorii.

     Wegoma este unul dintre cei mai mari producatori europeni de utilaje pentru producerea tamplariei din PVC si aluminiu. Atena a ales utilajele Wegoma datorita faptului ca sunt printre cele mai performante dintre cele existente pe piata.


© SC Atena SRL Giurgiu 2005
Concept si design NetDesign SRL
Home Tamplarie Servicii Parteneri Ferestre velux Accesorii Informatii Contact